Ще вчора Михайлу довелося виїхати з рідної країни Таджикистан через загрозу життю та здоров’ю, а вже сьогодні він володіє трьома кафе власної мережі Mazza_cafe_halal у містах Ірпінь та Буча.
Саме тут готують традиційні страви східних країн. В кафе кожен може пригоститися пловом, чебуреками, донер-кебабом та іншими відомими смаколиками цієї кухні.
Успіх у його справі — результат кропіткої праці та постійного розвитку. Як розповідає сам Михайло, почати йому допоміг грант для розвитку бізнесу від Управління Верховного комісара ООН у справах біженців (УВКБ ООН/UNHCR).
Раніше, Михайло у якості експерта взяв участь у тренінгу «Як заробити та реалізувати себе в Україні», організованому БФ «Право на захист» для бенефіціарів, де поділився своїм досвідом успішної інтеграції в Україні. Ми, зі свого боку, вирішили поїхати в місто Ірпінь та завітати до кафе пана Михайла й поспілкувалися з ним детальніше про його досвід та шлях до успіху.
Детальніше — у нашому відео: